3x tarte tatin met een twist

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

De klassieke tarte tatin met appel en karamel is in één woord geniaal. De perfecte basis dus voor twee zoete én een verrassende hartige variant. Met deze warme taarten kan weinig misgaan en – belangrijker – ze smaken nét zo lekker als ze eruitzien.

Meer tips? Bekijk eens onze 7 ultieme comfortfood tips!

tarte tatin met peren, marsepein en chocolade
tarte tatin met peren, marsepein en chocolade delicious.
Bij deze tarte tatin vervangen we de appels met peren. Je legt de peren op een heerlijke sticky bodem van marsepein en chocolade met zeezout. Mm… om je vingers bij af te likken!

tarte tartin met appels, rozijnen en sinaasappellikeur
tarte tatin met appels, rozijnen en sinaasappellikeur delicious.
Probeer deze heerlijke warme tarte tartin met rozijnen, appels & een flinke scheut sinaasappellikeur. De echte klassieker, maar dan met een frisse hint van citrus.

tarte tatin met sjalotten, spek en tijm
tarte tatin met sjalotten, spek en tijm delicious.
Wij geven je een heerlijke hartige variant met klassieke Franse ingrediënten, heerlijk gekaramellisseerd in een hartige-zoete taart.

tarte tatin met sjalotten, spek en tijm delicious.