7x easy sint recepten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Feestdagen kunnen ontzettend druk zijn. Cadeautjes inpakken, koken, de tafel dekken… waar haal je de tijd vandaan? Wij snappen het helemaal, dus geven we je 7 easy recepten voor heerlijk feesteten dat snel in de oven en op tafel staat!

hutspot met zoete aardappel en venkeljus
hutspot zoete aardappel delicious.
Geef hutspot een bijzondere twist met zoete aardappels en venkel. Het kuiltje jus maakt deze stamppot lekker traditioneel. Absoluut het proberen waard!

zoete aardappelsoep met gebakken uien
zoeteaardapelsoepgebakkenuien403
Romige maaltijdsoep van zoete aardappels en wortels noemt Janneke Philippi een lust voor het oog en vult alle buikjes goed. Extra snel klaar zijn? Maak de soep een dag van te voren!

stoofschotel met bonen en rookworst

Denk je aan een wintermaal, dan denk je aan een heerlijke stoof. Deze variant maken we van varkensvlees, bonen en rookworst. Bovendien kun je deze stoofschotel gerust een dag of twee koel bewaren, dan smaakt het zelfs nóg beter!

pompoentaart met geitenkaas
pompoentaart
Makkelijker kan niet! Met een paar ingrediënten zet je zo’n lekkere pompoentaart met gesmolten geitenkaas op tafel.

cannellinirisotto met rucola en saucijs
cannellinirisotto met rucola en saucijs
Risotto gevuld met cannellinibonen en saucijs is ideaal comfort food. De variant van Janneke Philippi staat binnen een half uur op tafel.

butternutspaghetti met rauwe ham en gebruinde boter
butternutspaghetti
Je gelooft bijna niet dat dit geen echte spaghetti is! Deze butternutspaghetti smaakt zoet, nootachtig en maak je van uitsluitend groenten. De rauwe ham en gebruinde boter maken de spaghetti helemaal af.

kipstoof met boerenyoghurt en palmkool
 kipstoof delicious.
Dit is een recept voor de échte kipliefhebber. Heerlijke stoof met boerenyoghurt en palmkool zorgt voor een waar happy meal!

butternutspaghetti met rauwe ham | delicious

Meer artikelen