6x ultiem comfortfood

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Comfortfood: eten waar je blij van wordt. Risotto, stoofvlees, een goeie pasta, of kippensoep met pit! Verwen jezelf met één van deze heerlijke gerechten, maar met allemaal kan natuurlijk ook.

Meer recepten? Het delicious. samen koken! staat vol heerlijke recepten!

cannellinirisotto met rucola en saucijs
risottobonen delicious.
We zijn Italië dankbaar voor veel gerechten, maar we zijn ze nog wel het meest dankbaar voor risotto. Probeer deze eens,  gevuld met cannellinibonen en saucijs.

warme witte choco met kaneel
chocolademelk delicious.
Chocolademelk mag dan geen food zijn, maar het behoort zeker in ons comfort lijstje. Probeer deze hemelse chocolademelk van witte chocolade met karamelblokjes en kaneel.

Stoofvlees met pils, abrikoos en rozemarijn

Naast drinken kan je met bier ook heerlijk koken. Dat is maar weer eens bewezen met deze heerlijk stoof. Verrassend is de abrikoos in de saus, die hem lekker zoet maakt!

prei-bonenstamp met warmgerookte zalm
preistamp-bonen-en-zalm delicious.
Vis en stamppot is een combinatie waar je misschien niet snel aan denkt, maar wanneer je deze stamppot met cannellinibonen, zalm en grove mosterd probeert, wil je niet meer anders.

snelle pasta carbonara met paddenstoelen
spaghetti-carbonara veg delicious.
Deze vegetarische variant van pasta carbonara is verrukkelijk. De paddenstoelen maken de pasta lekker smeuïg. Pluspunt: je hebt hem in no-time op tafel.

preistamp-bonen-en-zalm delicious.