5x culinaire snacks

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Bitterballen en kroketten zijn lekker en snacken doen we graag. Wel gaan wij liever voor haute friture en dus snacken we op chic! Hierbij onze 5 favorieten die het zéker goed doen op jouw borrelplateau.

Klik op de afbeelding voor het recept

Op zoek naar een iets lekkers om de snacks in te dippen? Probeer onze grove mosterd!

kroketten met kaas en geroerbakte snijbiet

De kaas en nootmuskaat geeft deze kroket een heerlijk kruidige smaak die in balans wordt gebracht door de snijbiet en knolselderij.

garnalenkroketjes met krokante peterselie

Een kroket gevuld met Hollandse garnalen mag natuurlijk niet ontbreken in dit snacklijstje. Klassiek geserveerd met peterselie!

serranoham-manchegobitterballen met aïoli

Ham-kaas is een klassieke combinatie. Deze variant met Spaanse jamon en en manchego is een upgrade en zorgt gegarandeerd voor een succes.

kroket met prei, schwarzwalder en aardappelwafeltjes

Zwitserse kaas is niet alleen uitstekend geschikt voor een kaasfondue, maar ook zeker voor in een kroket. Deze kroket met gruyère is heerlijk voor bij de borrel.

krab-bitterballen met dille crème fraiche

Deze feestelijke bitterbal heeft een heerlijke volle krabvulling. In combinatie met de dille crème fraîche dip doen ze het zeker goed bij de kerstborrel!

kroket-prei-delicious