nr.1 foodmagazine

Culinair Duits van maandag tot vrijdag: 5x heerlijke streekgerechten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

We gaan gluren bij de buren en koken de hele week Duitse streekschotels. Verras je vrienden met deze heerlijke peterseliespätzle of ga voor overheerlijk Hackbraten (gehaktbrood) in het weekend. Deze week eten we culinair Duits!

Klik op de afbeelding voor het recept. 

Meer zin in Duits zoet? Bekijk hier onze vijf favorieten!

gegratineerde peterseliespätzle

hackbraten met aardappelsalade

eintöpf met kip, pompoen & bonen

roomschnitzel met paprika & champignons

spitskool met zalm & pellkartoffeln

Meer over culinair Duitsland vind je hier!

De Duitse deelstaat Nedersaksen is de grootste producent van witte asperges en onze oosterburen zijn gék op het witte goud. Wij geven ze groot gelijk: naast verse asperges verbleken bijna alle andere groenten…

Bekijk de video om meer te weten te komen over de beroemde asperges uit Nedersaksen: