nr.1 foodmagazine

chocolade-tijmtruffels

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wij zijn dol op klassieke combinaties en zoeken altijd naar verrassend lekkere varianten. Aan deze pure chocolade truffels voegen we tijm toe, en dat levert een bijzondere, kruidige smaakcombinatie op. Rol vlak voor het serveren door poedersuiker.

Chocoladeliefhebber? Maak deze chocoladefudge met amandelen en abrikoos!

chocolade-tijmtruffels

truffels (30 stuks)

125 ml slagroom
10 g tijmblaadjes
250 g pure chocolade
75 g gezouten boter
100 g poedersuiker, gezeefd

Breng de slagroom met de tijmblaadjes aan de kook. Haal van de warmtebron en voeg de chocolade, boter en peper toe. Roer goed door, laat op kamertemperatuur komen en zet het mengsel dan in de koel- kast. Wanneer het is opgesteven draai je er balletjes van. Rol ze vlak voor serveren door de poedersuiker. kamagra

Bereiden ± 35 min. / koelen ± 2 uur.

RECEPTEN KIRSTEN ECKHART FOTOGRAFIE ERIC VAN LOKVEN STYLING JET KRINGS BEREIDING JACQUELINE PIETROWSKI PRODUCTIE TRUDELIES SCHOUTEN

Wil je koken als Van Boven?

Ontvang een uniek welkomstcadeau bij een abonnement op delicious.magazine: het gloednieuwe kookboek Home Made Basics van Yvette van Boven (t.w.v. € 39,99). In totaal krijg je 50% korting!

chocotijmtruffels - delicious
tijdelijk Gratis verzending

Thuis blijven = thuis koken! En laat delicious.magazine nou de perfecte bron van recepten zijn. Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!