nr.1 foodmagazine

3x heerlijke stoofgerechten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Denk je aan een winterse maaltijd, dan denk je aan een heerlijke stoofschotel. Voor het lekkerste resultaat laat je het lekker lang sudderen. Hieronder drie heerlijke variaties, tast toe!

En toe? Stoofpeertjes natuurlijk!

stoof van octopus - delicious

stoof van octopus

Maak deze stoof van octopus in een grote braadpan en proef het vlees regelmatig. Het moet boterzacht zijn en te lang stoven maakt octopus juist taai! Yvette van Boven maakt er polenta bij, maar de octopusstoof is ook erg lekker met gekookte of gestoomde nieuwe aardappeltjes.

>> naar het recept

wrap met chilistoof

wrap met chilistoof en ananas-koriandersalsa

Een lepel yoghurt en wat frisse ananas-koriandersalsa vind is heerlijk bij deze kruidige wrap met chilistoof. Scheur de wraps aan tafel en gebruik een stuk om de chili op je vork te schuiven.

>> naar het recept

stoofvlees met pils, abrikoos en rozemarijn

Een dampende pan vol met stoofvlees, daar loopt ons het water van in de mond. De abrikoos en pils maken de saus lekker zoet. Serveer het gerecht met een smeuïge puree.

>> naar het recept

stoofvlees pils abrikozen - delicious