nr.1 foodmagazine

Weekmenu: 5 Indian Summer recepten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Indian Summer: de herfst nadert, maar we laten de zomer nog niet helemaal los. Deze recepten zijn perfect voor het najaar en zet je binnen een handomdraai op tafel! Hierbij 5 gerechten voor aankomende week.

Nu al zin in winterse kost? Ga dan voor deze  cannellinirisotto met rucola en saucijs!

Maandag: prei stamppot met Hollandse garnalen

 

Dinsdag: springroll mosselen

 

Woensdag: vega curry met pompoen & bieten

 

Donderdag: wortelsoep met dragonknoflookcroutons

 

Vrijdag: tagliatelle met munt-doperwtensaus

 

 

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

wortelsoep - delicious