nr.1 foodmagazine

Weekmenu: 5 verrassende gerechten voor aankomende week

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wat eten we vandaag? Het delicious. weekmenu geeft je de lekkerste recepten, zodat je daar niet meer over na hoeft te denken. Het enige wat je hoeft te doen, is de ingrediënten op je boodschappenlijst zetten. Easy! 

Maandag: Aziatische zalmsalade
Zalmsalade jamie oliver
Zalm doet het altijd goed: gerookt, gebakken, als burger óf door je salade. Dit recept van Jamie Oliver in combinatie met Oosterse ingrediënten is verrukkelijk!

Dinsdag: parmezaanse kippensoep
parmezaanse kippensoep-maaltijdsoepen

Er gaat niets boven een dampende kom kippensoep. Helemaal deze rijkgevulde kippensoep met parmezaanse kaas. Voor als je een opkikker nodig hebt!

Woensdag: pizza Hawaï new style
pizza hawaï met ‘ham’ van zoete aardappel
Pizza Hawaï, maar dan met een twist. De zoete aardappel in plaats van ham is zó lekker, dat je hem nooit meer anders wilt. Bovendien gaat er niets boven een homemade pizza.

Donderdag: cannellinirisotto met rucola en saucijs

Snel op tafel en vól van smaak: de risotto van Janneke Philippi. Houden wij van.

Vrijdag: Indische eieren met sperziebonen
Indische eieren met sperziebonen
Kurkuma, ketjap, kokos, koriander en geroosterde pinda’s. Mmm… Wat veel smaken passen in dit heerlijke gerecht. Een beetje sambal toevoegen aan dit gerecht geeft ’t meteen de nodige pit.

Indische eieren met sperziebonen