nr.1 foodmagazine

WIN: 3x diner voor 2 bij kleinste pop-up Hollandse garnalenrestaurant

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

September is de ‘Maand van de Hollandse garnaal’. Ter gelegenheid daarvan vaart dit jaar het allerkleinste Hollandse garnalenrestaurant door Nederlandse wateren. 

En dat vinden wij een goed initiatief. Want: ‘Onze’ Hollandse garnaal staat, in binnen én buitenland, bekend om zijn zilte en lichtzoete smaak en malse, stevige structuur. Met deze eigenschappen steekt hij met kop en schouders boven zijn soortgenoten uit. Bovendien: waarom zou je de garnaal van ver halen, als de Nederlandse variant mínstens zo lekker is?

Probeer bijvoorbeeld eens deze rösti met prei en Hollandse garnaal.

De Hollandse garnaal
Hollandse garnalen zijn het hele jaar verkrijgbaar in viswinkels en supermarkten waardoor je er ieder seizoen mee uit de voeten kunt. En dat mag gevierd worden, en wel met het állerkleinste pop-up garnalenrestaurant van Nederland. Een restaurant dat vaart!

Hollandse garnaal – fotografie Saskia Lelieveld

Kleinste garnalen pop-up restaurant ooit
Chef Hugo Kennis (24Kitchen) opent donderdag 20 september voor één avond de deuren van het kleinste varende pop-up garnalenrestaurant voor publiek in Rotterdam. En jij kunt daarbij zijn!

Hugo Kennis – fotografie Jesje Veling

Een diner voor twee winnen?
Ga nu (deze winactie gaat op zaterdag 1 september om 20.00u live) naar onze Facebookpagina en laat in een reactie onder het bericht weten waarom jíj hier echt bij moet zijn. Let op: het is belangrijk dat je beschikbaar bent op deze specifieke datum, dus donderdag 20 september, om 18.30u. Je stapt op in het centrum, de opstapplaats wordt nog bekendgemaakt.

We maken de winnaars op dinsdag 11 september bekend via Facebook. 

BRON NEDERLANDS VISBUREAU FOTOGRAFIE SASKIA LELIEVELD

rösti-delicious