nr.1 foodmagazine

4x borrelhappen om je kaasplankje een boost te geven

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Geef je borrel een geweldige boost met onze kaasplank nieuwe stijl. Behalve fijne kaas leggen we er ook brikpastei met raclettekaas, zoetzure sjalotten en rogge-lavascrackers op. Gegarandeerd een fijne borrel! 

perengelei met champagne en laurier
perengelei met champagne en laurier - delicious

zoetzure sjalotten
zoetzure sjalotten

rogge-lavascrackers met honing en bier
rogge-lavacrackers met honing en bier - delicious

brikpastei met raclettekaas, rozemarijn en zwarte knoflook
brikpastei

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

brikpastei met raclettekaas, rozemarijn en knoflook | delicious