nr.1 foodmagazine

dit zijn dé ijstrends van dit moment (zou jij ze proberen?)

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Elk jaar zijn er weer nieuwe, bijzondere trends op ijsgebied. Dit jaar lijkt het credo: hoe gekker, hoe beter. Vier ijskoude trends van deze zomer: iemand zin in gebruinde-boterijs?

1. Gebruinde-boterijs

In Amsterdam overal gezien, bij hippe restaurants én ijsboeren: gebruine-boterijs. Klinkt misschien gek, maar wij zijn nu al fan. Bijzonder en heftig, zout en zoet, ofwel: verslavend lekker.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

3. Funky ijs
Van ijs van mascarpone, lavendel en honing tot whiskey-baconijs en van kokos-matcha-ijs tot ijs met zoethout: het ijs op je hoorntje kan deze zomer niet funky genoeg zijn.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

3. Zwart, zwarter, zwartst
IJs mag opvallen, we deinzen niet meer terug voor gekke smaken of bijzondere kleuren. We zien ijs dat gekleurd wordt met plantaardig koolstofpoeder: weer eens iets anders dan het witte ijs dat we gewend zijn. Deze trend past in de trend van ‘hoe gekker, hoe beter’. Ook funky!

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

4. Plantaardig ijs
Het eten van veganistisch ijs wordt steeds laagdrempeliger: het wordt niet alleen meer gegeten door mensen met een lactose-intolerantie. Want: als zelfs Ben & Jerry’s met een vegan variant op hun ijs komen, is het bijna mainstream te noemen. Smaken met kruiden en groenten zijn populair. Wat dacht je van vegan ijs met citroengras of gember?

Flower Ice Cream 🌸🍦 •

Een bericht gedeeld door Maya📸 (@mayanisim) op

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

PRODUCTIE EN TEKST CULINAIRE REDACTIE DELICIOUS. BEELD INSTAGRAM

Wil je koken als Van Boven?

Ontvang een uniek welkomstcadeau bij een abonnement op delicious.magazine: het gloednieuwe kookboek Home Made Basics van Yvette van Boven (t.w.v. € 39,99). In totaal krijg je 50% korting!

zwartijs-delicious
tijdelijk Gratis verzending

Thuis blijven = thuis koken! En laat delicious.magazine nou de perfecte bron van recepten zijn. Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!