2 cocktails met delicious. thee

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wist je dat je delicious. thee heel veelzijdig kunt gebruiken? In koekjes, om mee te roken, maar ook heel simpel: koud in een cocktail. We hebben twee variaties: mét en zonder alcohol. 

Meer weten over koken met thee?

GARDEN G&TEA – COCKTAIL

drankje (1 liter, ± 6 personen)

600 ml delicious. groene thee + munt
200 ml gin (liefst Beefeater, Sipsmith of Hendrick’s gin)
100 ml vlierbessensiroop
100 ml vers limoensap
komkommerlinten
takjes verse munt

Zet de thee, voeg de schijfjes gember toe en laat koud worden in de koelkast. Vul een karaf met de koude thee, gembersiroop en het verse limoensap. Roer goed door en serveer in rocksglazen gevuld met ijsblokjes. Garneer elk glas met een takje munt en een gemberschijfje. Zet de thee en laat heel koud worden in de koelkast. Vul een karaf met de koude thee, gin, vlierbessensiroop en het verse limoensap.

Roer goed door en serveer in longdrink glazen gevuld met ijsblokjes. Garneer elk glas met een takje verse munt en een komkommerlint.

GREEN MULE – MOCKTAIL

drankje (1 liter, ± 6 personen)

650 ml delicious. groene thee + munt
200 ml vers limoensap
150 ml gembersiroop
6 schijfjes verse gember, geschild + extra
takjes verse munt

Zet de thee, voeg de schijfjes gember toe en laat koud worden in de koelkast. Vul een karaf met de koude thee, gembersiroop en het verse limoensap. Roer goed door en serveer in rocksglazen gevuld met ijsblokjes. Garneer elk glas met een takje munt en een gemberschijfje.

RECEPT TESS POSTHUMUS FOTOGRAFIE SERGE PHILIPPI STYLING JANNEKE PHILIPPI

delicious. thee cocktail