nr.1 foodmagazine

3x snelle lentesalade met dressing die je gerecht maakt

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wij vinden: de dressing máákt de salade. Een goede dressing maakt een gerecht compleet en verbindt alle smaken met elkaar.

Het geeft je salade, vis of geroosterde groenten nét dat beetje extra en bovendien zorgt een goede dressing voor een verzadigd gevoel. In deze drie salades is de dressing de showstopper. Extra fijn: ze staan allemaal binnen een halfuurtje op tafel.

De caesarsalade met radicchio en knoflookdressing nog makkelijker maken? Maak ‘m af met de delicious. dressing met geroosterde knoflook.

Een nog snellere versie van de sinaasappel-venkelsalade? Voeg in plaats van zelfgemaakte dressing, deze heerlijke delicious. dressing met sinaasappel & rozemarijn toe.

De kipsalade met rijst, asperges & mango nog makkelijker maken? Ga voor deze heerlijke kant-en-klare dressing met gember + wasabi. Handig! klantenservicecontact.nl

caesarsalade met radicchio en knoflookdressing

Een echte klassieker: de caesarsalade. Gebruik radicchio voor een licht bittere smaak en garneer met…

Lees caesarsalade met radicchio en knoflookdressing

Cover_DLC202008_website
De zomer op je bord!

Steek de barbecue maar aan, haal een joekel van een watermeloen in huis & ga op zoek naar de lekkerste piepers voor nieuwe salades, want deze maand staan in delicious. 52 zomerrecepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

sinaasappel-venkelsalade-zwarte olijven - delicious