gevulde kerrie-paaseieren

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Zonder eitjes geen pasen! Zoek je een extra lekker alternatief voor de klassieke gevulde paaseieren? Dat heb je nu gevonden; maak snel deze met hoemoes gevulde paaseitjes! Ziet er heel feestelijk uit en is vol smaak en staat dus zo op tafel.

Meer inspiratie met hoemoes? Kijk dan eens hier!

gevulde kerrie-paaseieren

6 hardgekookte eieren, met schil
150 g Maza kerrie hoemoes
snufje kerriepoeder (eventueel)
ook nodig: spuitzak met grote kartelmon

toppings

-lepeltje mangochutney met korianderblaadjes
-gehakte geroosterde kikkererwten, komijnzaad en peterselie
-verkruimelde stukjes poppadom met rode peper
-snufje kerriepoeder
-even in limoensap geweekte rode ui en komkommer
-geraspte kokos en vadouvan kruiden

Snijd het kapje van de afgekoelde eieren en lepel voorzichtig de dooier er uit. Prak de eidooiers door de hoemoes en breng op smaak met zout, peper en eventueel wat extra kerriepoeder. Doe de massa in een spuitzak en vul er de eitjes mee.

Zet ze in eierdopjes en bestrooi met een lekkere topping naar keuze.

IN SAMENWERKING MET MAZA

paaseieren

Meer artikelen

aardappel- bonensalade met geitenyoghurt

  aardappel-bonensalade met geitenyoghurt Aantal 4 | hoofdgerecht | | familietijd | hollands | Janneke Philippi kookt zoveel mogelijk met seizoensgroenten van het land. Deze