nr.1 foodmagazine

mosselen op spiesjes met spek en salie

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deze mosselen met spek en salie staan in no-time op tafel. Je kunt ook variëren met vissoorten zoals garnalen en kabeljauw.

Er zijn nog meer hapjes voor bij de borrel. Bijvoorbeeld dit gevulde ei.

mosselen op spiesjes met spek en salie

borrelhapje (8 stuks)

24 gekookte mosselen
8 blaadjes salie
8 dunne plakjes gerookt ontbijtspek
ook nodig: 8 tapasprikkers

Verwarm de oven voor op 200°C. Rijg aan elke tapasprikker 3 zeevruchten. Leg er een salieblaadje op en wikkel het spek eromheen.

Leg de spiesen op een bakplaat met bakpapier en bak ze in de voorverwarmde oven in 10-12 min. goudbruin en krokant.

Bereiden ± 10 min. / oven 12 min.

RECEPTEN, STYLING EN BEREIDING JANNEKE PHILIPPI FOTOGRAFIE SERGE PHILIPPI BEWERKING TRUDELIES SCHOUTEN

mosselen