nr.1 foodmagazine

aardappelchips met zure room & gerookte vis

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

delicious. aardappelchips (100 g) zijn extra dik gesneden, heel licht gezouten en gemaakt van 3 aardappelsoorten: gele agria, paarse vitelotte en rode lady rosetta. Perfect voor een borrelhapje met zure room & gerookte vis.

aardappelchips met zure room & gerookte vis

hapjes | 12 stuks

12 vitelotte aardappelchips (paarse chips)
125 ml zure room
rasp van ½ (bio)citroen
1 el geknipte bieslook
100 g dun gesneden gerookte zalm, in stukken
30 g kaviaar of andere viseitjes

Maak een saus van de zure room, citroenrasp en bieslook. Breng op smaak met zout en peper. Leg de chips op een schaal. Verdeel de zalm over de chips, daarop een schep zure room en wat haringkaviaar.

Bereiden ± 10 min.

FOTOGRAFIE ALAN JENSEN STYLING CYN FERDINANDUS BEREIDING VICTOR DE LAUNAY RECEPT REDACTIE DELICIOUS.

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

aardappelchips-delicious