nr.1 foodmagazine

aardappelchips met bietjespesto

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

delicious. aardappelchips (100 g) zijn extra dik gesneden, heel licht gezouten en gemaakt van 3 aardappelsoorten: gele agria, paarse vitelotte en rode lady rosetta. Perfect voor een borrelhapje met bietjespesto.

aardappelchips met bietjespesto

hapjes | 12 stuks | v

12 agria chips (gele chips)
150 g gekookte rode biet
50 g walnoten
2 flinke tenen knoflook
6 el extra vierge olijfolie
handje geraspte parmezaanse kaas
5 fijngesneden basilicumblaadjes + extra voor garnering

Pureer in de blender of met de staafmixer de rode biet, walnoten, de knoflook en de olijfolie. Roer er een handvol parmezaanse kaas en de fijngesneden basilicum door en breng op smaak met zout en peper.
Garneer met basilicumblaadjes.

Bereiden ± 10 min.

FOTOGRAFIE ALAN JENSEN STYLING CYN FERDINANDUS BEREIDING VICTOR DE LAUNAY RECEPT REDACTIE DELICIOUS.

aardappelchips-delicious