nr.1 foodmagazine

aardappelchips met kaastopping & dille

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

delicious. aardappelchips (100 g) zijn extra dik gesneden, heel licht gezouten en gemaakt van 3 aardappelsoorten: gele agria, paarse vitelotte en rode lady rosetta. Perfect voor een borrelhapje met kaastopping & dille.

aardappelchips met kaastopping & dille

hapjes | 12 stuks |  v

12 lady rosetta chips (rode chips)
100 g roomkaas of zachte geitenkaas
50 ml geklopte slagroom
rasp van ½ (bio)citroen
1 el geknipte dille + extra voor garnering
4 radijsje, in dunne plakjes
extra vierge olijfolie

Maak een topping van roomkaas, slagroom,citroenrasp en dille. Breng op smaak met zout en peper. Leg de chips op een schaal. Verdeel de roomkaas, plakjes radijs en wat dille erover. Sprenkel wat extra vierge
olijfolie erover.

Bereiden ± 10 min.

FOTOGRAFIE ALAN JENSEN STYLING CYN FERDINANDUS BEREIDING VICTOR DE LAUNAY RECEPT REDACTIE DELICIOUS.

aardappelchips-delicious