Iets meenemen met oud & nieuw? Ga voor dit bring your own menu

Op zoek naar oud & nieuw inspiratie voor een ‘bring your own’ diner? Wij geven je tips waarmee je meer dan in de smaak valt bij je tafelgenoten!

Hapje

doperwtentoast met buffelmozzarella, citroen & basilicum
Feesthapje vooraf? Deze toastjes met mozzarella, doperwten, oude kaas en basilicum smaken naar meer! Ook fijn: deze heerlijke toastjes staan binnen 15 minuten op tafel. Genoeg tijd voor je gasten dus!
Nog zo'n heerlijk feesthapje: gevulde eitjes met avocadocrème.
naar recept
doperwtentoast met mozzarella | delicious
geroosterde hoisin-kipspiesjes
Klein maar fijn, veel smaak én snel klaar. Met deze geroosterde hoisin-kipspiesjes zit je niet meteen vol en óh wat zijn ze lekker.
Ook lekker: snelle dumplings met zoetzure venkel.
naar recept
geroosterde hoisin-kipspiesjes - delicious

Drankje

grand sangria
Deze grand sangria ontleent z’n naam aan de sinaasappellikeur op basis van cognac. Vers sinaasappelsap geeft meer dimensie. De cognac ondersteunt de heftige smaken van de rode wijn. Heerlijk voor, tijdens en ook na kerst!
Probeer ook een van onze andere favoriete sangria-recepten.
naar recept
grand sangria | delicious
vanille-gin 0%
Soms is het helemaal niet moeilijk om een alcoholvrij drankje op tafel te zetten. Kijk maar naar deze vanille-gin 0%. Lekker, simpel en in een paar minuten gemaakt. Waar wacht je nog op?
We hebben meer alcoholvrije drankjes hier voor je op een rijtje gezet.
naar recept
vanille-gin 0% - delicious

Hoofdgerecht

parmentier met eend
Geen snel gerecht, maar de eendenstoof en puree voor deze parmentier kun je voorbereiden op een rustig moment en apart bewaren in de koelkast. De parmentier heeft een heerlijke volle smaak en natuurlijk zo’n mooi vorkpatroon in de pureelaag.
naar recept
parmentier met eend-delicious

Bijgerecht

wortelsalade met krokante polenta en pestodressing
Deze heerlijke salade zit vol wortel. De krokante polenta, pestodressing en walnoten maken de salade af. De uitgesproken smaken, bijna nootachtig, zijn heerlijk!
naar recept
wortelsalade-delicious

Nagerecht

meringuetaart met chocolade & hazelnootlikeur
Dé showstopper van de avond? Deze meringuetaart met chocolade & hazelnootlikeur! Laagje meringue, laagje room en fruit, laagje meringue, laagje room en fruit, laagje meringue… de taart heeft maar liefst 6 lagen en heerlijke chocokrullen on top! Als je het recept volgt, is de meringuetaart verbazend makkelijk om te maken!
naar recept
meringue met chocolade & hazelnootlikeur - delicious
geroosterde hoisin-kipspiesjes - delicious