nr.1 foodmagazine

Van brunchsalade tot eggs benedict: 4x feestbrunch recepten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ondanks alles vieren we toch Pasen. Of je het nu klein houdt met alleen het gezin, het met zijn tweetjes viert, of van plan bent te videobellen met de hele familie: geniet vooral samen van een heerlijke feestbrunch. Een tafel vol lekker zoals spinaziesalade met zalm, eggs benedict, geroosterde ricotta met warme trostomaatjes en heerlijke amarettisandwiches. 

Bekijk ook eens onze tips & tricks voor het kerstonbijt!

brunchsalade met spinazie, gravad lachs en basilicum
brunchsalade zalm delicious.
Deze zalm-spinaziesalade is extra lekker door de grove mosterd, rode ui, basilicum, honing en citroen! Extra fijn: deze heerlijke salade staat binnen 20 min op tafel!

lauwwarme trostomaatjes met geroosterde ricotta
geroosterde ricotta brunch delicious.
To die for: warme, zoete tomaatjes bij romige ricotta… mmmmm!

Amarettisandwich met espressocrème 
amaretti mokkacreme delicious.
Amaretti morbidi zijn de zachte variant van Italiaanse amandelkoekjes. Met Hollandse bitterkoekjes is dit ook onweerstaanbaar.

eggs benedict met parmaham en basilicumhollandiase

Eggs benedict is een absolute brunch-klassieker. Deze eggs benedict met parmaham is extra luxe! Natuurlijk door die heerlijk smeltende zoet-zoute parmaham, maar ook door de basilicum in de hollandaisesaus. De parmaham kan je trouwens vervangen door gerookte zalm. En wil je je eggs benedict liever vega? Dan serveer je ‘m met een handje geslonken spinazie.