kooktechnieken voor kerst

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wat doe om te voorkomen dat de huid van vis aan de pan blijft plakken? Hoe vlinder je een kip? En kun je van de restjes van het kerstdiner nog iets lekkers maken? Antwoord op deze vragen (en vele andere) vind je op onze pagina met kooktechnieken. Zo weet je zeker dat niets mislukt.

Staat de techniek die je zoekt er niet tussen? Of zoek je hulp bij een ander gerecht? Op de delicious. helpt-pagina staat nog veel meer uitleg over gerechten, ingrediënten en recepten

kooktechnieken voor kerst

kerstontbijt

ontbijt

de perfecte pannenkoek

alles over ei

soep-toppings

soep en saus

de perfecte soep en saus

soeptoppings

Wat is chowder?

Kip Snijden

gevogelte

tips & tricks: vuistregels voor de kalkoen

hele kip snijden

pekelen: helpt

vis

vis bereiden in zuur

ontschubben, ontgraten & fileren (hele vis)

inpakken uitpakken & opeten (en papilotte)

vis konfijten

inktvis schoonmaken

oesters openen en bereiden

Meringue Rudolph Basis

desserts

gouden regels meringue

meringue uit drie landen

meringue maken

de beste bavarois

cheesecake: verschillende soorten

Soezen maken

citroensouffle

bijgerechten

geroosterde groente

Souffle maken

10 x puree

oosterse kruiden

smaak en structuur

5x in zoutkorst

spice it up (alles over verschillende soorten kruiden)

perfecte soep en saus

emulsiesauzen

10 x mayonaise

kerstsaus: sinaasappelhollandaise

maten omrekenen

tips voor optimaal plannen

koken voor veel

Maten omrekenen

tips & tricks: kerstplanner

tips & tricks: no waste

Meer artikelen