flensjes met chocopasta, slagroom en geraspte chocolade

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deze klassieker doet het altijd goed en daarvoor hoef je niet naar Parijs! De flensjes met chocopasta zijn om van te watertanden!

Klik hier om meer recepten met flensjes te bekijken.

flensjes met chocopasta, slagroom en geraspte chocolade

ontbijt- of nagerecht (10 stuks)

110 g bloem
2 eieren
200 ml melk
50 g boter
1 pot delicious.chocopasta
geklopte slagroom, voor erbij
1 delicious.chocoblok extra puur, geraspt, voor erbij

Zeef de bloem met een snuf zout in een kom. Klop de eieren los met de melk en 80 ml water. Voeg het toe aan het bloemmengsel en klop alles door elkaar tot een glad mengsel. Smelt de boter en roer 2 el door het beslag. Laat het beslag 15 min. rusten.

Vet een koekenpan van 20 cm Ø in met wat gesmolten boter en verhit op hoog vuur. Draai het vuur middelhoog, schep 4 el beslag in de pan en beweeg deze heen en weer zodat het over de bodem uitloopt.

Bak het flensje in 1 min. goudbruin, keer het met een pannenkoekmes als de randjes loslaten van de pan en bak de andere kant nog 30 sec.

Leg de flensjes op een bord boven een pan met heet water om ze warm te houden.

Bestrijk ze met de delicious.chocopasta, vouw ze dubbel of in vieren en serveer ze met slagroom en geraspte chocolade.

Bereiden ± 25 min. / rusten ± 15 min.

FOTOGRAFIE ALAN JENSEN STYLING CYN FERDINANDUS BEREIDING VICTOR DE LAUNAY RECEPT REDACTIE DELICIOUS.

bakboekBestel voor meer bakinspiratie delicious. hét bakboek in onze webshop. Kijk ook eens bij onze speciale cadeautips!

flensjes met chocopasta | delicious

Meer artikelen

aardappel- bonensalade met geitenyoghurt

  aardappel-bonensalade met geitenyoghurt Aantal 4 | hoofdgerecht | | familietijd | hollands | Janneke Philippi kookt zoveel mogelijk met seizoensgroenten van het land. Deze