nr.1 foodmagazine

salade van linzen en spruiten met geitenkaas

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Roerbak dungesneden spruitjes snel beetgaar. Met een dressing maak je zo een heerlijke, lauwwarme salade van linzen en spruiten. Aards, een tikje bitter en fris-romig op één bord!

Meer weten over spruitjes? Hier lees je hoe je ze het best bereid en nog veel meer!

salade van linzen en spruiten met geitenkaas

lunch- of bijgerecht | 3-4 personen | v

Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag 3 el milde olijfolie op matig tot hoog vuur. Snijd 400 g spruitjes in dunne plakjes en bak ze samen met 2 in plakjes gesneden tenen knoflook ± 10 min. Schep 400 g afgespoelde linzen uit blik om met 1 el extra vergine olijfolie, 1 el sherryazijn en 2 tl mosterd. Voeg toe aan de pan en voeg naar smaak zout en peper toe. Laat al omscheppend doorwarmen. Schep in een schaal. Verdeel er verse geitenkaas en takjes tijm over.

Bereiden ± 25 min.

RECEPTEN ALISON ADAMS FOTOGRAFIE AL RICHARDSON STYLING BHAVANI KONINGS BEREIDING CYNTHIA BLACK BEWERKING TRUDELIES SCHOUTEN

het groenteboekDe allerlekkerste recepten met groente in de hoofdrol zijn gebundeld in delicious. hét groenteboek. Leuk als cadeau of lekker voor jezelf!

salade van linzen