nr.1 foodmagazine

marsepeinijs met aardbei en rabarber

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

super snel ijs zonder ijsmachine

Dit verrukkelijke marsepeinijs mix je binnen 10 minuten en maak je zonder ijsmachine! Alleen de jam moet even opstijven in de vriezer. Geniet ervan op een hete zomermiddag of serveer het met wafels als dessert.

Maak ook deze granita float met delicious. bosbessenjam!

aardbeien-rabarber marsepeinijs
nagerecht | 4 personen

65 g delicious. jam aardbei + rabarber
200 g verse aardbeien
2-4 tl oranjebloesemwater
200 g bevroren aardbeien
55 g marsepein
sap van ½ citroen
blaadjes van 1 takje munt

Spreid 55 g van de jam in een wijd bakje uit en vries in ± 1 uur in. Pureer intussen de verse aardbeien met 1-2 tl oranjebloesemwater en de rest van de jam. Bewaar gekoeld tot gebruik. Doe de bevroren jam met de bevroren aardbeien, marsepein, citroensap en 1-2 tl oranjebloesemwater in de keukenmachine en draai snel tot een gladde massa. Schep er bolletjes van en verdeel over de glazen. Schenk er wat aardbeiensaus over en versier met wat munt.

Bereiden ± 10 min. / invriezen ± 1 uur

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

RECEPTEN DOSIA BREWER FOTOGRAFIE, STYLING EN BEREIDING STUDIO PHILIPPI

Alle delicious. jams (en meer lekkers) zijn hier te bestellen in onze webshop!

aarbei-rabarber-marsepeinijs