nr.1 foodmagazine

pizza bianca met kabeljauw

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Met Tante Fanny deeg kun je heerlijke pizza’s maken. Probeer bijvoorbeeld deze pizza bianca met frisse dille-citroenolie.

Lees ook onze tips voor 3 snelle recepten met bladerdeeg!

pizza bianca met kabeljauw en dille-citroenolie
hoofdgerecht | 4 personen

1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg (400 g)
150 g mascarpone
1 teen knoflook, geperst
150 g mini-mozzarellabolletjes
300 g kabeljauwfilet, in reepjes
rasp van 1 (bio)citroen
2 takjes dille, fijngesneden
4 el extra vierge olijfolie

Verwarm de oven voor tot 220°C. Rol het deeg met het bakpapier uit op de bakplaat. Meng de mascarpone met de knoflook en strijk over het deeg. Verdeel de mozzarella en kabeljauwfilet over de mascarpone. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

Bak de pizza in de voorverwarmde oven in 15-20 min. goudbruin en gaar. Meng intussen de citroenrasp en dille
door de olijfolie.

Neem de pizza uit de oven en snijd hem in stukken. Besprenkel royaal met dille-citroenolie.

TIP Serveer met frisse tomatensalade.

Bereiden ± 15 min. / oven ± 15-20 min.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

cover 06-2016Meer delicious. recepten ontvangen? Bestel nummer 6 van delicious. hier in onze webshop. Bestel vóór 16:00 uur en krijg deze morgen al thuisgestuurd.

Pizza bianca