nr.1 foodmagazine

3x salades voor bij de bbq & picknick

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Eten in het park, op het strand of midden in de natuur. Vaak zijn salades het makkelijkst om mee te nemen omdat je ze van te voren kunt bereiden en koud kunt serveren. Hieronder vind je 3 heerlijke salades die het goed doen bij je picknick of barbecue!

knapperige salade met asperges en ansjovis - delicious

knapperige salade met asperges en ansjovis

Om een Italiaans zomerdiner mee te starten of gewoon als gulle lunch: de salade met asperges en radicchio smaakt waanzinnig. Marineer gezouten ansjovisfilets in olijfolie met citroen en majoraan, dan krijgen ze een heerlijk zachte smaak. En kies voor deze salade bittere (Italiaanse) slasoorten, zoals frisee, trevisse, radicchio of puntarelle. Deze ceasarsalade maak je ook met radicchio.

>> naar recept

 

pastasalade tonijn - delicious

pastasalade met tonijn & ansjovisdressing

Janneke Philippi bedacht voor ons deze doe-het-zelf-pastasalade. ‘Ik vind het verrassend om de ingrediënten van een salade apart te presenteren, zodat iedereen z’n eigen salade kan samenstellen. Alle ingrediënten kun je van tevoren voorbereiden!’ Binnen een half uur staat deze salade op tafel en nog beter; in het park, op je balkon, in de tuin, als het maar al fresco is!

>> naar recept

 

salade asperges pistache en citroen-tijmdressing | delicious

salade van geroosterde groene asperges met pistache en citroen-tijmdressing

Een wow-salade uit ons saladeboek. Met knapperige gegrilde asperges en een dressing waar je gegarandeerd verliefd op wordt.

>> naar recept

 

Nóg meer inspiratie voor de lekkerste salades vind je in onze nieuwe saladespecial. delicious. Je bestelt het hier in onze webshop.

Wil je koken als Van Boven?

Ontvang een uniek welkomstcadeau bij een abonnement op delicious.magazine: het gloednieuwe kookboek Home Made Basics van Yvette van Boven (t.w.v. € 39,99). In totaal krijg je 50% korting!

salade asperges pistache en citroen-tijmdressing | delicious
tijdelijk Gratis verzending

Thuis blijven = thuis koken! En laat delicious.magazine nou de perfecte bron van recepten zijn. Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!