nr.1 foodmagazine

gin for a king – Koningsdag cocktail

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Gin for a king! Zo mag je deze koningsdag cocktail met recht noemen. Onze cocktailkoningin Tess Posthumus bedacht ‘m en wij gaven er een delicious. twist aan door een vleugje oranjebloesemwater toe te voegen. Oranje boven! 

Meer cocktailtips van Tess? Lees hier hoe je haar Singapore Sling maakt!

gin for a king

cocktail | 1 glas

50 ml Gin Mare
10 ml triple sec
1 scheutje oranje bitters
1 scheutje oranje bloesemwater
120 ml Fentimans tonic water

garnering
citroenpartje, schil van 1 bio-sinaasappel, rozemarijn

Vul een groot wijnglas met ijsblokjes.

Schenk de Gin Mare, triple sec, de oranje bitters en het oranjebloesemwater over het ijs.

Vul aal met Fentimans tonic water.

Knijp het citroenpartje uit boven het glas en laat daarna in het glas liggen.

Garneer met een takje rozemarijn.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

RECEPTUUR TESS POSTHUMUS BEELD REDACTIE DELICIOUS. BEWERKING CULINAIRE REDACTIE DELICIOUS. 

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

gin for a king