courgette met venkelzaad

Met een scheutje witte balsamico krijgt dit snelle bijgerecht van gebakken courgette en venkelzaad iets extra’s. Verrukkelijk bij eend of ander wild.

het recept voor de lekkerste eendenborst van Mister Kitchen vind je hier.

gebakken courgette met venkelzaad
bijgerecht | 6 personen | v

1 el extra vergine olijfolie
3 kleine courgettes (± 500 g), in dikke, schuine plakken
½ rode ui, in dunne ringen
2 tenen knoflook, fijngesneden
1 el venkelzaad, grof gevijzeld
2 el witte balsamico

Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag op matig tot hoog vuur.

Bak de courgettes er 5 min. in tot ze licht kleuren.

Schep de ui, de knoflook en het venkelzaad erdoor. Bak nog ± 2 min. onder af en toe omschudden tot de ui zachter wordt.

Schep om met de balsamico.

Breng op smaak met peper en zout.

Bereiden ± 15 min.

RECEPTEN ALLISON ADAMS FOTOGRAFIE JEREMY SIMONS STYLING YAËL GRINHAM BEREIDING BRETT SARGENT BEWERKING COLETTE BEYNE

Nóg meer delicious.recepten ontvangen? Bestel nummer 2 van delicious. vóór 16:00 uur en krijg deze morgen al thuisgestuurd

courgette-venkelzaad-delicious