nr.1 foodmagazine

delicious. koffie + thee + jam

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Na 10 jaar zijn we veel meer dan een magazine en dat vieren we met onze eerste food producten! Met zorg geselecteerd, puur van smaak, bewust geproduceerd en culinair uitdagend. We presenteren je vol trots overheerlijke topkoffie, subtiele thee en bijzondere jam. Bekijk hieronder de hele productlijn & bestel direct!

Makkie Mulder, hoofdredacteur delicious.:
We zijn altijd op zoek naar de beste ingrediënten voor en bij de lekkerste gerechten en delen graag onze liefde voor koken. Dat we nu onze kennis en ervaring mogen omzetten in een eigen delicious.food productlijn is een droom die uitkomt. Met de lancering van koffie, thee en jam starten we het feest rondom ons 10-jarig jubileum.

Tot en met eind 2017 volgen nog veel kleine en grote gebaren; een speciaal kookboek en delicious. gaat samen met lezers, bloggers en friends op zoek naar de 10 favoriete delicious.recepten van de afgelopen 10 jaar. We willen iedereen die van lekker en goed eten houdt nog meer verrassen en inspireren zodat iedereen van elke maaltijd een feestje kan maken.

koffiepakken

 

 

theekokers

 

 

 

jampotten

 

 

 

Zoek je meer verrassingen en inspiratie om van elk moment een feestje te maken? Bestel dan nu delicious.koffie, -thee en -jam en proef het verschil!