nr.1 foodmagazine

homemade barbecuesaus

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

homemade barbecuesaus

saus | voor ± 600 ml

1 el dijonmosterd
120 ml appelciderazijn
70 g donkerbruine basterdsuiker
20 g selderijzout
1 el knoflookpoeder
1 el komijn
2 tl cayennepeper
2 tl zwarte peper
600 ml passata (gezeefde tomatensaus)

Breng in een steelpan alle ingredienten voor de bbq-saus behalve de passata aan de kook. Voeg de passata toe en laat in ± 30 min. op heel laag vuur tot saus inkoken.

Bereiden ± 35 min.

RECEPT BRANDON WOODRUFF FOTOGRAFIE ALAN BENSON STYLING

Cover_DLC202008_website
De zomer op je bord!

Steek de barbecue maar aan, haal een joekel van een watermeloen in huis & ga op zoek naar de lekkerste piepers voor nieuwe salades, want deze maand staan in delicious. 52 zomerrecepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

barbecuesaus-delicious