nr.1 foodmagazine

punch met mandarijn, cognac en ginger beer

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Start je kerstfeest met een gul glas punch! Onze kerstpunch brengen we op smaak met likeur die geurt naar mandarijnschil en met cognac.

josephine’s punch

drankje | per persoon

40 ml mandarijn- of sinaasappellikeur (zoals Mandarine Napoléon)
20 ml cognac (XO)
20 ml vers citroensap
20 ml water
ginger beer (bijv. Fever Tree)
blaadje munt
rood fruit (bijv. aardbei en braam)

Roer de likeur, cognac, citroensap en water door elkaar in een glas gevuld met ijsblokjes. Schenk er ginger beer bij. Garneer met munt, een aardbei en braam.

Bereiden ± 5 min.

RECEPT BARRELPROOF ROTTERDAM FOTOGRAFIE SASKIA VAN OSNABRUGGE STYLING JET KRINGS

Cover_DLC202008_website
De zomer op je bord!

Steek de barbecue maar aan, haal een joekel van een watermeloen in huis & ga op zoek naar de lekkerste piepers voor nieuwe salades, want deze maand staan in delicious. 52 zomerrecepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

punch-delicious