nr.1 foodmagazine

win met jouw kikkoman-recept een reis naar japan!

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Gezocht: jouw allerlekkerste recept met sojasaus. Ware thuiskoks komen nu in actie en sturen hun beste homemade recept met Kikkoman sojasaus in. Kook je favoriete gerecht, maak er een foto van en upload hier de foto mét je recept. Je maakt daarmee kans op 2 tickets naar Japan!
Naast de Japan-tickets geeft Kikkoman een dinercheque weg voor het met een Michelinster bekroonde Yamazato Restaurant, een professioneel sushimes, Japanse kristallen glazen en nog veel méér. Stuur voor 30 september 2015 je gerecht in en overtuig de jury van jouw kookkunst!

kikkoman

Alle inzendingen worden beoordeeld  door een jury van echte foodies;  delicious.hoofdredacteur Makkie Mulder, hoofdredacteur Monique van Loon van Culy en de twee sterrenchefs van Hotel Okura Amsterdam, Onno Kokmeijer en Masanori Tomikawa. De 5 finalisten koken 14 november 2015 in Hotel Okura Amsterdam voor de vakjury. Het lekkerste gerecht wordt beloond met  twee tickets naar Japan én een plaatsing van het recept in delicious.magazine.

dit is een advertorial

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

kikkoman