nr.1 foodmagazine

foodbites voor dit weekend

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Waar is het dit weekend helemaal hip-hipper-hipst en happening? Je leest het in onze foodbites voor dit weekend! 

Zin in een middagje rondslenteren? Dan is de rommelige zondag iets voor jou. Van mooi vintage tot gouden designervondsten, in De Marktkantine in Amsterdam snuffel je zondag lekker rond tussen de verschillende kraampjes. En als je klaar bent met struinen, dan kun je bij het nieuwe Graceland Bar-B-Q terecht voor de lekkerste koffie, lunch, snacks en voorproefjes van hun menu.

Park Frankendael in Amsterdam kennen we van Restaurant Kas dat daar in de oude stadskwekerijen huist. Aanstaande zondag is er meer te beleven, want het park in de Watergraafsmeer is dan gevuld met kleurrijke kraampjes van de Pure Markt. Producenten van ambachtelijke producten verkopen hier hun eigen waar en vertellen je alles over herkomst en het maakproces. Naast het bekende Vlaams Broodhuys, FoodWeLove en KoffieJuffrouw zijn er ook nieuwe deelnemers die hun producten aan de man brengen. Duimen dus voor prachtig weer! 

In Rotterdam valt van alles te beleven. In de nieuwe Markthal bijvoorbeeld, maar ook in de Fenix Food Factory. Daar kun je dit weekend cider proeven tijdens het Ciderfestival. Op vrijdag een ciderdiner en ciderbar met livemuziek, op zaterdag workshops cider brouwen en verschillende proeverijen; de Fenix Food Factory staat het hele weekend in het teken van nieuwe soorten cider. Voor € 6,99 heb je een kaartje en een glas om overal wat te kunnen proeven. 

Wil je koken als Van Boven?

Ontvang een uniek welkomstcadeau bij een abonnement op delicious.magazine: het gloednieuwe kookboek Home Made Basics van Yvette van Boven (t.w.v. € 39,99). In totaal krijg je 50% korting!

fenix food factory
tijdelijk Gratis verzending

Thuis blijven = thuis koken! En laat delicious.magazine nou de perfecte bron van recepten zijn. Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!