nr.1 foodmagazine

magie in de keuken

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

-advertorial-

Een creatieve kok is altijd op zoek naar nieuwe smaak combinaties. Des te onbekender de smaken, des te spannender de gerechten. Daarom gaan wij graag aan de slag met bijzondere ingrediënten uit het Oosten.

In een loeihete wok krijgen ingrediënten zoals groentes weinig kans om hun smaak te verliezen. Hun textuur, geur en kleur blijft behouden. En dat kan alleen wanneer de wok heel erg heet is. Gebruik dus een plaatstalen wok en zet deze op de Fusion Volcano wokbrander. Dat is de enige wokbrander waarmee je wokt op een centraal gerichte vlam met een hete kern.

ATAG is het enige kookmerk dat alles ontwikkelt vanuit de wensen van de thuiskok. Ontdek welke unieke kookapparaten bij jou passen op atagcookshop.nl, en vraag meteen ook je gratis Cook! magazine over wokken aan!

Doe de test en ontdek wat voor kok jij bent!

-advertorial-

Wil je koken als Van Boven?

Ontvang een uniek welkomstcadeau bij een abonnement op delicious.magazine: het gloednieuwe kookboek Home Made Basics van Yvette van Boven (t.w.v. € 39,99). In totaal krijg je 50% korting!

Atag Fusion
tijdelijk Gratis verzending

Thuis blijven = thuis koken! En laat delicious.magazine nou de perfecte bron van recepten zijn. Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!