nr.1 foodmagazine

het is tijd voor een heerlijke herfst

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Het is herfst! Dit najaar koken we met alles wat gratis voor handen is. Wat de natuur geeft als cadeautje. We gaan wildplukken, wildrapen, wildscharrelen. En dat kan overal!

Eerst was het een beetje abstract, brainstormen over onze wildplukweken. Tot hoofdredacteur Makkie op de redactie kwam met een trosje hazelnoten. ‘Lag op de parkeerplaats naast m’n auto!’ En dus gingen we vlak bij de Amsterdamse A10 hazelnoten rapen voor homemade hazelnotenpasta en een Italiaanse notentaart. En we houden wat achter voor de winterse salade met zwezerik die in delicious.kerst verschijnt.

Dat is het mooie aan noten, je vindt ze overal. In het bos, maar ook in de stad. Op Facebook vroegen wij naar de  bomen in de tuinen van onze delicious.fans: jullie worden elk jaar blij verrast door een immense hoeveelheid walnoten, hazelnoten en amandelen. Daarom deze week inspiratie voor je notenoogst. We zijn razend benieuwd wat je er uiteindelijk mee maakt. Upload de foto’s van je wildpluk- en wildraapgerechten in deze facebook-app. Je kunt er een prijs mee winnen, maar die houden we liever nog even geheim.

Succes met de notenjacht!

Wil je koken als Van Boven?

Ontvang een uniek welkomstcadeau bij een abonnement op delicious.magazine: het gloednieuwe kookboek Home Made Basics van Yvette van Boven (t.w.v. € 39,99). In totaal krijg je 50% korting!

tijdelijk Gratis verzending

Thuis blijven = thuis koken! En laat delicious.magazine nou de perfecte bron van recepten zijn. Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!