nr.1 foodmagazine

fijne tijden bij MaS restaurant

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

In de knusse straatjes van het Museumkwartier in Utrecht bevindt zich een kleine culinaire parel. Naast het schitterende Brutenhof prijkt de karakteristieke witte gevel van MaS restaurant.

Uitgangspunt bij MaS zijn de eigentijdse, bijzondere en eerlijke producten die met liefde en creativiteit worden bereid en geserveerd. Eigenaresse Maaike Olthoff runt het restaurant al ruim dertien jaar. Begin de avond met een verfrissend huisaperitief, bedacht door het personeel. De warme sfeer geeft een huiselijk gevoel, maar je eet er bepaald geen dagelijkse kost. Je krijgt kleine houten doosjes met kaartjes waarop de gerechten staan. Ga voor allemaal kleine hapjes of stel een eigen menu samen. Geniet van wontons met créme van zwarte linzen, ga voor de zinderende smaken van kabeljauw met pata negra of laat je verrassen door een wisselend menu van de chef. Bij ieder gerecht schenken ze een passend glas wijn. Echt een aanrader, want het personeel zorg met veel plezier en kennis voor originele wijn-spijs combinaties.

merijn ontdekt uien - delicious
Kom je naar de delicious. academy?

Tijdens de masterclasses in onze online academy leer je koken van de besten. Culinaire experts geven hun tips & tricks tijdens exclusieve online sessies onder leiding van de delicious. redactie.

Benieuwd naar het programma? Klik snel door, kies jouw favoriete masterclass & reserveer direct!

MaS