nr.1 foodmagazine

fijne tijden bij MaS restaurant

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

In de knusse straatjes van het Museumkwartier in Utrecht bevindt zich een kleine culinaire parel. Naast het schitterende Brutenhof prijkt de karakteristieke witte gevel van MaS restaurant.

Uitgangspunt bij MaS zijn de eigentijdse, bijzondere en eerlijke producten die met liefde en creativiteit worden bereid en geserveerd. Eigenaresse Maaike Olthoff runt het restaurant al ruim dertien jaar. Begin de avond met een verfrissend huisaperitief, bedacht door het personeel. De warme sfeer geeft een huiselijk gevoel, maar je eet er bepaald geen dagelijkse kost. Je krijgt kleine houten doosjes met kaartjes waarop de gerechten staan. Ga voor allemaal kleine hapjes of stel een eigen menu samen. Geniet van wontons met créme van zwarte linzen, ga voor de zinderende smaken van kabeljauw met pata negra of laat je verrassen door een wisselend menu van de chef. Bij ieder gerecht schenken ze een passend glas wijn. Echt een aanrader, want het personeel zorg met veel plezier en kennis voor originele wijn-spijs combinaties.

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

MaS