nr.1 foodmagazine

favorieten van Marleen van Es

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

favorieten

100 nummers delicious. Daar zitten vast en zeker favorieten tussen. Wij vormen een top 100 van favoriete gerechten met onze friends, redacteuren en bloggers. Marleen van Es is weg van onze Griekse rijstsalade en gestoomde raapsteeltjes met gravlax.

Breng hier je stem uit.

Marleen van Es maakt met haar groene vingers prachtige foodfoto’s in haar Utrechtse volkstuin. Groente, kruiden en fruit vormen de oogst van haar harde werken. Gelukkig weet zij daar ook veel en lekker mee te koken. Op haar blog Eten uit de volkstuin doe je heel veel inspiratie op om te gaan moestuinieren en fantastische gerechten te stomen/grillen/koken.

favorietengriekse rijstsalade met druivenblad, krenten en dilledressing

augustus 2013

De Griekse rijstsalade met druivenblad, krenten en dilledressing is een favoriet! Met de smaak van dolma’s maar dan zonder te hoeven hannesen! Briljant! En een eye-opener om iets te doen met de zomersnoei van de druiven in tuin.

favorietengestoomde raapsteeltjes met gravlax

april 2013

Mijn andere favoriet is het gerecht met gestoomde raapsteeltjes met gravlax. De zilte smaak van de gestoomde raapsteeltjes combineert voortreffelijk met de gravlax.

Breng hier je stem uit.

Wil je koken als Van Boven?

Ontvang een uniek welkomstcadeau bij een abonnement op delicious.magazine: het gloednieuwe kookboek Home Made Basics van Yvette van Boven (t.w.v. € 39,99). In totaal krijg je 50% korting!

favorieten
tijdelijk Gratis verzending

Thuis blijven = thuis koken! En laat delicious.magazine nou de perfecte bron van recepten zijn. Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!