nr.1 foodmagazine

tagliatelle maken

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

pasta_misterkitchen_620

Pasta eten, pasta bereiden… pasta maken! Want zelf pasta maken vinden wij eigenlijk het leukste van pasta en de Italiaanse keuken. Zelf tagliatelle maken is helemaal niet moeilijk! Hier wordt het haarfijn uitgelegd door delicious.friend Mister Maarten!

pasta_tt_11. De ingrediënten: harde bloem, patentbloem, water, olijfolie en zout.
2. Water in een kuiltje van de bloem

pasta_tt_23. Kneden tot een glad en soepel deeg.
4. Deeg tot vellen draaien.

pasta_tt_3 copy

 

5. Van vellen tagliatelle maken
6. Uithangen en drogen tot gebruik

 

RECEPTUUR MISTER KITCHEN FOTOGRAFIE ERNIE ENKELAAR

cover 06-2016Meer delicious. recepten ontvangen? Bestel nummer 6 van delicious. hier in onze webshop. Bestel vóór 16:00 uur en krijg deze morgen al thuisgestuurd.

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

tagliatelle maken