nr.1 foodmagazine

wij willen naar binnen!

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rotterdam: we komen we er graag. En niet in de laatste plaats om de vele fijne food-adressen. Vanaf nu is ons lijstje weer een stukje langer, want we ontdekten er de ultrafijne deli Buiten.

Buiten in Rotterdam is vanalles te beleven. Een deli waar je brood van Menno haalt, maar ook Ghee easy (echte geklaarde boter), ambachtelijke kaas uit binnen- en buitenland (eigenaar Erik Fiegel weet er alles van), Belvoir limonade, mooie chocolade van Grenada, homemade granola, worst van Brandt & Levie, paté van fa. Bijten, Rotterdams bier, lekkere olijfolie en ga zo maar door. Of je leest en koopt er heerlijke kookboeken. Voor lunch of taart van Ruth, zoals haar  citroenmaanzaadtaart, of New York Cheesecake met vijgenjam of een pompoenspecerijentaart met pompoenkaneelcrème en rabarberaardbeienjam. Yum!

Elke dag zijn er verse seizoenssalade en soep om op te eten of mee te nemen. En het ziet er ook nog eens te gek uit: een favoriet, nu al.

Buiten Rotterdam | Nieuwe Binnenweg 100, 010 436 00 42 | buiten010.nl

TEKST MERIJN TOL

 

Cover_DLC202008_website
De zomer op je bord!

Steek de barbecue maar aan, haal een joekel van een watermeloen in huis & ga op zoek naar de lekkerste piepers voor nieuwe salades, want deze maand staan in delicious. 52 zomerrecepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

Buiten Rotterdam