nr.1 foodmagazine

(h)eerlijke chocolade, thee en koffie

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fair Share Recepten

Achter veel prachtige en lekkere producten die we dagelijks eten en drinken gaan mooie verhalen schuil. Verhalen van boeren die een Fair Share zouden moeten krijgen voor hun inspanningen. delicious. is de samenwerking aangegaan met Stichting Max Havelaar om deze verhalen een podium te geven. Kijk op the Fair Share en doe mee! In het kader van deze actie geven we komende maanden wekelijks recepten met en voor bij (h)eerlijke fairtrade koffie, thee en chocolade. We gaan van start met chocolade-sinaasappelbrownies, klassieke appeltaart voor bij de thee en mokkacupcakes.

hazelnoot-mokka cupcakes | bekijk recept

oma’s appeltaart | bekijk recept

sinaasappelbrownies | bekijk recept

serveer nooit meer een dull dinner

.delicious

NR1. FOODMAGAZINE

ontvang het lekkerste foodnieuws in je inbox

Vul een geldig e-mailadres in
Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.
Aanmelden mislukt. Probeer het nog eens.