nr.1 foodmagazine

van bistronomie tot gastroburger

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

De burger heeft een tweede leven gekregen. Tegenwoordig eten we ’m op niveau, van het beste vlees en met creatieve ingrediënten. En uiteraard met fijne wijn erbij. 

Zoals bij de firma Pickles in Utrecht, waar iedereen zijn hart kan ophalen aan worst van Brandt en Levie, bioburgers (zelfs een burger van dry aged rundvlees van MRIJ (Maas-,Rijn-, IJselvee-runderen!), lamsburgers van Hollands lamsvlees,  vegaburgers van zoete aardappel, parelhoenburger met daarbij eerlijke barbecue- en andere sauzen. En niet te vergeten lekkere wijn. Toe is er rabarbercello van Mister Kitchen. En de ‘pickles’ worden deze zomer ook gesignaleerd in hun burger foodtruck.

Fa. Pickles, Drieharingenstraat 1, Utrecht, firmapickles.nl

 

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

Firma Pickles