nr.1 foodmagazine

gespot in Huizen

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Half januari opende Club Newport 1852 zijn deuren aan de haven in Huizen. Niemand minder dan sterrenchef Peter Gast en gastvrouw Jacqueline van Liere van het ’t Schulten Hues in Zutphen bedachten het concept en de menukaart.

De keuken werkt louter met verse, regionale producten. De stijl is Nederlands met een Frans tintje. Ik proef er verrukkelijke tonijn met wakame, heerlijk MRIJ-rund en een niet te versmaden sabayon met garnalen. Daarna volgt er fruits de mer (wat een zalige kreeft!) en een ‘granny smith’. Deze frisgroene ‘appel’ is geheel van witte chocola, gevuld met ijsmousse. Club Newport 1852 zit naast Hotel Newport, maar is niet alleen voor hotelgasten een aanwinst. Iedereen kan er terecht. Er komt een loungeterras bij met aanlegsteiger. Het interieur van architect Feran Thomassen oogt trendy en speels. Bij Club Newport 1852 is het kortom gezellig tafelen op topniveau!

Club Newport 1852, Labradorstroom 75, Huizen, clubnewport1852.nl

TEKST: HARMKE KRAAK – (EIND)REDACTEUR

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

Newport - Huizen