nr.1 foodmagazine

zelf bladerdeeg maken

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Stephane Reynaud laat je in delicious.maart 2014 de lekkerste stoere plattelandspasteien en -patés bakken. Hij doet dit o.a. met bladerdeeg. En dat je dat zelf kan maken, laat hij je via onderstaande 32 (het klinkt écht erger dan het is!) zien.

bladerdeeg à la Stephane Reynaud

500 g bloem
250 g water
370 g roomboter (goede kwaliteit, ongezouten)
10 g zout

Bladerdeeg Stephane Reynaud - 1 Bladerdeeg Stephane Reynaud - 2

merijn ontdekt uien - delicious
Kom je naar de delicious. academy?

Tijdens de masterclasses in onze online academy leer je koken van de besten. Culinaire experts geven hun tips & tricks tijdens exclusieve online sessies onder leiding van de delicious. redactie.

Benieuwd naar het programma? Klik snel door, kies jouw favoriete masterclass & reserveer direct!

Bladerdeeg Stephane Reynaud - 1