nr.1 foodmagazine

zelf bladerdeeg maken

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Stephane Reynaud laat je in delicious.maart 2014 de lekkerste stoere plattelandspasteien en -patés bakken. Hij doet dit o.a. met bladerdeeg. En dat je dat zelf kan maken, laat hij je via onderstaande 32 (het klinkt écht erger dan het is!) zien.

bladerdeeg à la Stephane Reynaud

500 g bloem
250 g water
370 g roomboter (goede kwaliteit, ongezouten)
10 g zout

Bladerdeeg Stephane Reynaud - 1 Bladerdeeg Stephane Reynaud - 2

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

Bladerdeeg Stephane Reynaud - 1