nr.1 foodmagazine

BLOG kerstkalkoen volgens mister kitchen

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Mister Kitchen Kalkoen Kerst 2013

Kerst 2013 stort Mister Kitchen zich voor delicious. helemaal op de kalkoen. Gewoon omdat ze vinden dat deze vogel hoort bij een kerstdiner. Smakelijk, feestelijk en zeer veelzijdig. En juist dat laatste laten ze zien!

’Er is veel meer mogelijk dan een hele gevulde kalkoen roosteren in de oven’, aldus Mister Daan. ’Voor inspiratie gaan we op naar Edwin Kats en Koen van Bunschot. Kats heeft net z’n eerste eigen restaurant geopend in Den Bosch, Restaurant Noble.’ Mister Maarten kent hem nog van zijn tijd als stagiair in de befaamde keuken van het Amstel Hotel. Hij is zeer benieuwd hoe Edwin jaren later kookt in de provincie waar hij opgroeide. Koen van Bunschot kookte al ’Nouveau Ruig’ toen het nog gewoon Frans bistrokoken werd genoemd. Hij is in Amsterdamse zaken als West Pacific, Pont 13 en De Goudfazant voorloper geweest van de nu zo populaire stroming waarbij chefs het eten ruig bereiden en presenteren. Momenteel zwaait hij de scepter in het NRC restaurant op het Rokin. Benieuwd naar sappige verhalen en malse bereidingen van kerstkalkoen? Haal dan nu het kerstnummer van delicious. in huis!

TEKST: MISTER KITCHEN

merijn ontdekt uien - delicious
Kom je naar de delicious. academy?

Tijdens de masterclasses in onze online academy leer je koken van de besten. Culinaire experts geven hun tips & tricks tijdens exclusieve online sessies onder leiding van de delicious. redactie.

Benieuwd naar het programma? Klik snel door, kies jouw favoriete masterclass & reserveer direct!

Mister Kitchen Kalkoen