nr.1 foodmagazine

spinaziesalade met appel en komijnekaas

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wij genieten graag van verse groenten van het land! Dit keer gaan we voor jonge spinazieblaadjes gecombineerd met crunchy appel en pittige kaas met komijn. Bij deze spinaziesalade past een klassieke vinaigrette op smaak gebracht met een lik mosterd en een lepeltje honing. Tast toe!

Maak ook eens deze heerlijke spinazie met marokaansse kip!

spinaziesalade met appel en komijnekaas

lunchgerecht (2 personen)

100 g gewassen bladspinazie
150 g komijnekaas, in blokjes
1 rode appel, ongeschild, in blokjes
50 g walnoten, grof gehakt
je favoriete dressing, naar keuze

Meng de spinazie met de kaas, walnoten en blokjes appel in een grote slakom en schenk de dressing eroverheen. Breng eventueel op smaak met wat versgemalen peper.

Bereiden ± 10 min.

RECEPT EKE MARIEN, BEREIDING HANNEKE BOERS, FOTOGRAFIE PETRA STEENKAMER, STYLING ULRIKA GUSTAVSSON

 
Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.