nr.1 foodmagazine

spinaziesalade met appel en komijnekaas

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wij genieten graag van verse groenten van het land! Dit keer gaan we voor jonge spinazieblaadjes gecombineerd met crunchy appel en pittige kaas met komijn. Bij deze spinaziesalade past een klassieke vinaigrette op smaak gebracht met een lik mosterd en een lepeltje honing. Tast toe!

Maak ook eens deze heerlijke spinazie met marokaansse kip!

spinaziesalade met appel en komijnekaas

lunchgerecht (2 personen)

100 g gewassen bladspinazie
150 g komijnekaas, in blokjes
1 rode appel, ongeschild, in blokjes
50 g walnoten, grof gehakt
je favoriete dressing, naar keuze

Meng de spinazie met de kaas, walnoten en blokjes appel in een grote slakom en schenk de dressing eroverheen. Breng eventueel op smaak met wat versgemalen peper.

Bereiden ± 10 min.

RECEPT EKE MARIEN, BEREIDING HANNEKE BOERS, FOTOGRAFIE PETRA STEENKAMER, STYLING ULRIKA GUSTAVSSON

 
merijn ontdekt uien - delicious
Kom je naar de delicious. academy?

Tijdens de masterclasses in onze online academy leer je koken van de besten. Culinaire experts geven hun tips & tricks tijdens exclusieve online sessies onder leiding van de delicious. redactie.

Benieuwd naar het programma? Klik snel door, kies jouw favoriete masterclass & reserveer direct!