nr.1 foodmagazine

gekookte eitjes met citroen-kruidenmayonaise

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Simpel, lekker en zo delicious. een eitje mét…

ontbijt- of lunchgerecht (4-6 personen)
3 eierdooiers
1 tl mosterd
150 ml milde olie
citroensap
1 el fijngesneden peterselie
½ el fijngesneden bieslook
½ el fijngesneden dille
4-6 gekookte eitjes

Klop de dooiers los met de mosterd en voeg al kloppend druppelsgewijs de olie toe tot een
dikke mayonaise ontstaat. Breng op smaak met citroensap, zout en peper en roer de kruiden erdoor. Serveer de mayonaise als een dip bij de gekookte eitjes.
Bereiden ± 15 min.

recepten en bereiding De Bakkerswinkel Amsterdam fotografie Louis Lemaire styling Bertien Minningh

Dit recept is eerder verschenen in het delicious.magazine.
merijn ontdekt uien - delicious
Kom je naar de delicious. academy?

Tijdens de masterclasses in onze online academy leer je koken van de besten. Culinaire experts geven hun tips & tricks tijdens exclusieve online sessies onder leiding van de delicious. redactie.

Benieuwd naar het programma? Klik snel door, kies jouw favoriete masterclass & reserveer direct!

gekookt eitje kruidenmayonaise-delicious