nr.1 foodmagazine

(kerst-)broodjes bakken

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

 

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

 

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

 

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

 

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

 

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Zin om de broodjes te bakken uit het kerstnummer van vorig jaar? Met deze instructiefilmpjes erbij gaat het makkelijker. Bakker Issa Niemeyer laat je stap voor stap zien hoe je het deeg moet omslaan en moet vormen tot een bol, baguette, epi of miche. Kijk voor de recepten in het kerstnummer 2010, pagina 64 tot en met 76. Klik op ‘video’s’ om alle zes de instructiefilmpjes te bekijken.