nr.1 foodmagazine

En er was koffie

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Het menu is nogal beperkt, maar dat doet niets af aan het succes van hét hoofdstedelijk ontbijtadres van het moment. Bij De Koffiesalon kom je immers maar voor twee dingen: de ultieme croissants (die van Lanskroon) en de koffie van Buscaglione. Tel daar een enorme dosis verse kranten, Franse chansons en superrustige sfeer bij op en je begrijpt waarom ook de delicious. redactie (vaak alleen, net als de rest van het publiek) het ochtendhumeur met succes ten strijde gaat. Nu in de Utrechtsestraat 130 en de C. Huygenstraat 82 in Amsterdam, maar wij organiseren binnenkort een handtekeningenactie voor meer filialen.
www.koffiesalon.nl

Wil je koken als Van Boven?

Ontvang een uniek welkomstcadeau bij een abonnement op delicious.magazine: het gloednieuwe kookboek Home Made Basics van Yvette van Boven (t.w.v. € 39,99). In totaal krijg je 50% korting!

tijdelijk Gratis verzending

Thuis blijven = thuis koken! En laat delicious.magazine nou de perfecte bron van recepten zijn. Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!