nr.1 foodmagazine

MetropolitanDeli

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kees Raat – moeten we hem nog introduceren? – opende onlangs in de Warmoesstraat MetropolitanDeli. In het open chocolade-atelier van patissier en chocolatier Raat ontstaan z’n signature bonbons (met smaken als gerookte nootmuskaat en groene tomaat!), koekjes, browniesandwiches, bars en lolly’s. IJs draait hij in de vintage ijsmachine uit Bologna, proef de zuppa inglese met rode likeur of dulce de leche met gezouten boter! Fruit-to-go met chocodip, verse shakes, sappen en koffie van eigen import arabicabonen vullen het verleidelijke assortiment aan. Wat je ook kiest, alleen de beste, pure grondstoffen zijn goed genoeg.

MetropolitanDeli vind je naast De Bakkerswinkel en is elke dag open, van 10.00-23.00 uur.

MetropolitanDeli
Warmoesstraat 135
10112 JB Amsterdam
tel. (020) 3301955
www.keesraat.nl

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.